Γραφιστική, σχεδιασμός ιστοσελίδων και ανάπτυξη εφαρμογών

Είστε εδώ

Γραφιστική, σχεδιασμός ιστοσελίδων και ανάπτυξη εφαρμογών

Ανεξάρτητα από το αν μετράτε πολυετή παρουσία στον χώρο σας ή αν είστε ένας νέος φιλόδοξος επιχειρηματίας, σίγουρα χρειάζεστε ένα λογότυπο το οποίο οι πελάτες σας θα θυμούνται εύκολα και μια ελκυστική σύγχρονη ιστοσελίδα. Στην Eazytech προσφέρουμε πλήρη πακέτα υπηρεσιών ψηφιακής σχεδίασης και γραφιστικής για νέες εταιρίες και εταιρίες που αναπτύσσουν νέες δραστηριότητες, όπως και επιμέρους υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Εταιρική ταυτότητα

Η δημιουργία και η διατήρηση της εταιρικής ταυτότητας είναι πρόκληση για κάθε επιχειρηματία. Πέρα από το λογότυπο και την ιστοσελίδα υπάρχουν πτυχές οι οποίες παραλείπονται όπως για παράδειγμα τα επιστολόχαρτα, οι φάκελοι και η διατήρηση της γκάμας χρωμάτων της εταιρίας. Η Eazytech σας προσφέρει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών για τη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας που περιλαμβάνει τα γραφιστικά (λογότυπο, ιστοσελίδα, φυλλάδια κλπ.), τα επιστολόχαρτα, τους φακέλους, κλπ., και πολλά ακόμα.

Λογότυπο

Το λογότυπο είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της εταιρικής ταυτότητας. Το λογότυπο της εταιρίας σας πρέπει να είναι απλό, να το θυμούνται εύκολα, να έχει αντοχή στον χρόνο, να είναι πολύπλευρο και πάνω από όλα να ταιριάζει στο ύφος και τη δραστηριότητα της επιχείρησης. Στην Eazytech λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τα παραπάνω στοιχεία κατά τη σχεδίαση ενός λογοτύπου. Η διαδικασία είναι ως εξής:

  1. Αρχικά σας ζητάμε να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο το οποίο θα μας βοηθήσει να προσδιορίσουμε διάφορα στοιχεία όπως σε ποιες ομάδες ανθρώπων απευθύνεστε, τα χρώματα που ταιριάζουν, το αντικείμενο της επιχείρησης, κλπ. Σε αυτό το στάδιο μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος μας για διευκρινήσεις.
  2. Στο δεύτερο στάδιο η ομάδα σχεδιαστών μας προτείνει μια σειρά από προσχέδια. Αυτά τα προσχέδια αξιολογούνται και μια επιλογή τους παρουσιάζεται σε εσάς για να μας πείτε τη γνώμη σας. Αυτό το στάδιο μπορεί να επαναληφθεί αρκετές φορές αν και η εμπειρία μας έχει δείξει ότι κατά τη δεύτερη συνάντηση γίνεται η επιλογή.
  3. Το τρίτο στάδιο έχει να κάνει με την προετοιμασία του τελικού λογοτύπου και πάλι ζητώντας τη γνώμη σας συνεχώς έως ότου το λογότυπο είναι έτοιμο για την παραγωγή. Σε αυτό το στάδιο προετοιμάζεται και μια σειρά ακόμα από λογότυπα για παράδειγμα σε διαφορετικές διευθύνσεις (οριζόντιο και κατακόρυφο) για να καλύπτονται όλες οι ανάγκες.

Το λογότυπο τότε παραδίδεται, μαζί με τις διαφορετικές εκδοχές του, στην τελική του μορφή, σε όλα τα απαραίτητα format. Συντάσσεται επίσης μια αναφορά που περιγράφει τη γεωμετρία και τα χρώματα του λογοτύπου για να σας βοηθήσει με τη διαδικασία κατοχύρωσής του.

Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Η διαδικασία σχεδίασης μιας ιστοσελίδας απαιτεί εκτεταμένη συνεργασία μεταξύ εμάς και του πελάτη, καθώς είναι μια εξελισσόμενη διαδικασία. Τα στάδια που απαιτούνται είναι τα παρακάτω:

  1. Στο πρώτο στάδιο σας ζητάμε να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο. Αυτό θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε τα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, όπως το κοινό το οποίο αφορά, τα χρώματα, τη δραστηριότητα της επιχείρησης, κλπ. Σε αυτό το στάδιο μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπός μας για διευκρινίσεις.
  2. Στο δεύτερο στάδιο η ομάδα σχεδιαστών προτείνει μια σειρά από μακέτες. Αυτές γίνονται βάση των πληροφοριών που μας παρέχονται μέσω του ερωτηματολογίου. Αυτή η σειρά από μακέτες παρουσιάζεται σε εσάς και ζητάμε τη γνώμη σας. Αυτό το στάδιο μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές χρειάζεται μέχρι να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.
  3. Στο τρίτο στάδιο σχεδιάζεται μια τελική μορφή της ιστοσελίδας και ακολουθεί μια σειρά από αλλαγές με ενδιάμεσες ερωτήσεις για βελτιώσεις μέχρι το αποτέλεσμα να κριθεί ικανοποιητικό.|

Η ιστοσελίδα είναι τώρα έτοιμη να παραδοθεί. Σε αυτό το στάδιο προστίθεται το περιεχόμενο και πραγματοποιείται μια σειρά από δοκιμές ώστε να εξασφαλιστεί η επιθυμητή λειτουργικότητα. Δεν μπορούν να γίνουν ριζικές αλλαγές σε αυτό το στάδιο στη λειτουργικότητα και το σχέδιο. Εάν η ιστοσελίδα είναι συνεχώς ανανεώσιμη μπορούν να πραγματοποιηθούν αλλαγές αν και μπορεί να υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί.

Γραφιστική

Στην Eazytech έχουμε την ικανότητα να αναλάβουμε μικρά ή μεγάλα έργα δημιουργίας γραφικών χρησιμοποιώντας την ομάδα των γραφιστών μας. Από μια απλή διαφήμιση έως ένα πλήρες σετ δισδιάστατων ή τρισδιάστατων γραφικών για ένα παιχνίδι, μπορούμε σίγουρα να σας προσφέρουμε ό,τι απαιτείται για ένα πλήρες και αισθητικά σωστό αποτέλεσμα. Μεταξύ άλλων έχουμε εμπειρία στη σχεδίαση διαφημιστικών και άλλων πινακίδων, στη σχεδίαση διαφημίσεων, στα γραφικά εφαρμογών και παιχνιδιών και στα περίπτερα εκθέσεων.

Διαφημιστικά φυλλάδια, κατάλογοι, κλπ.

Φανταζόμαστε το αράδιασμα πληροφοριών μαζί με άσχετα γραφικά σε ένα φύλλο χαρτί δεν είναι η ιδανική ιδέα που έχετε για ένα διαφημιστικό φυλλάδιο. Φυσικά και δεν θέλετε κάτι τέτοιο και το ξέρουμε. Στην Eazytech σας προσφέρουμε λύσεις που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις προσωπικές σας επιλογές σχετικά με τα γραφικά και το περιεχόμενο. Αν επιθυμείτε τον σχεδιασμό ενός φυλλαδίου ή ακόμα και ενός καταλόγου, επικοινωνήστε μαζί μας και προετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από την ποιότητα των υπηρεσιών μας και το τελικό αποτέλεσμα.

Ανάπτυξη εφαρμογών

Αποτελεί γεγονός ότι για να μπορέσει κανείς να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στη σημερινή κοινωνία του διαδικτύου και των έξυπνων κινητών τηλεφώνων χρειάζεται μια καλά σχεδιασμένη παρουσία. Όμως μια ιστοσελίδα πολλές φορές δεν αρκεί. Εάν έχετε ήδη μια ιστοσελίδα είναι καιρός να κάνετε το επόμενο βήμα και να αναδείξετε την παρουσία σας μέσω των κινητών τηλεφώνων, παραγγέλνοντας τη δική σας εφαρμογή. Άσχετα με το είδος της εφαρμογής ή τις πλατφόρμες (Αndroid, iOS, Windows Phone) που επιθυμείτε, στην Eazytech κατέχουμε την τεχνογνωσία να σας τις παρέχουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας.