Η ομάδα μας

Είστε εδώ

Η Eazytech ιδρύθηκε το 2012 από την Ελένη Μπούχλη και τον Ευάγγελο Ζαούτη με στόχο την παροχή γλωσσικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην ομάδα της Eazytech συμμετέχουν πολλοί έμπειροι και άρτια καταρτισμένοι εξωτερικοί συνεργάτες μεταφραστές, οι οποίοι αναλαμβάνουν έργα ανάλογα με τον τομέα εξειδίκευσής τους. Όλοι μας οι συνεργάτες είναι πτυχιούχοι, εργάζονται προς τη μητρική τους γλώσσα και κάθε έργο περνά από επιμέλεια και διόρθωση πριν την παράδοσή του.

Ελένη Μπούχλη | Επίσημη μεταφράστρια
Η Ελένη είναι επίσημη μεταφράστρια και πτυχιούχος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Εργάζεται ως μεταφράστρια από το 2007. Οι γλώσσες εργασίας της είναι τα αγγλικά, τα γαλλικά και τα ιταλικά. Ειδικεύεται στη νομική και την τεχνική μετάφραση. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης «Πολιτική Ανάλυση Δημοσίων και Ευρωπαϊκών Πολιτικών» του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Αγαπά το διάβασμα και είναι υπέρμαχος της δια βίου μάθησης.

Ευάγγελος Ζαούτης | Τεχνικός μεταφραστής
Ο Ευάγγελος είναι τεχνικός μεταφραστής και ασχολείται παράλληλα με την ψηφιακή σχεδίαση και την ανάπτυξη εφαρμογών. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρονικής του ΤΕΙ Κρήτης και μετά τις σπουδές του απέκτησε πολυετή διδακτική εμπειρία ως εργαστηριακός βοηθός στο εν λόγω τμήμα. Αγαπά τις νέες τεχνολογίες και αναζητά πάντοτε την καινοτομία και την πρωτοτυπία σε κάθε σχεδιαστικό έργο.